Over Sparklynn

Hi! Leuk je te ontmoeten!

Het leven is soms serieus. Het leven kan ook best lastig zijn. Maar als we ons leven écht leven vanuit ons hart, dan doen we de dingen waar we echt blij van worden. Dit zorgt voor die ene kriebel in ons buik, waar we van gaan stralen. Wanneer we dit écht voelen van binnen en van buiten, dan zorgt dit voor waar ieder levend wezen op deze aardbol naar op zoek is: GELUK!

Mijn naam is Lynn de Jongh en ik ben de ‘sparkle’ achter Sparklynn! Na zeven jaar werkervaring te hebben opgedaan in de commerciële wereld, maar belangrijker mezelf beter te hebben leren kennen wist ik het zeker: ik wil mensen blijer maken! Het werd een missie. Op mijn persoonlijke, authentieke manier een bijdrage leveren aan een energieker, blijer en een meer ontspannen Nederland! Vooral niet te zwaar, met veel humor en bovenal plezier!

Yoga

Yoga is voor iedereen. Sparklynn ziet jou. Mijn lessen bieden jou kracht, inspiratie en een ultiem verwenmoment. Beleef het, voel het en laat jouw magie sprankelen!

Mijn Hatha Yoga certificaat heb ik tijdens een intensieve opleiding in een traditionele ashram in India mogen behalen. In dit fascinerende land waar de basis ligt van alle yogastijlen, heb ik mijn eerste stappen mogen zetten in deze mega interessante wereld. Mijn Indiase leraren hebben me alle handvatten gegeven om de lessen zo puur mogelijk en vanuit mijn eigen gevoel vorm te geven. Ik houd van deze klassieke stijl. In combinatie met mijn grote improvisatietalent, creativiteit en inlevingsvermogen is geen les hetzelfde! Benieuwd naar mijn avonturen in India? Lees meer in mijn dagboek.

Mama van twee

Sinds september 2022 mag ik mezelf mama noemen. De grootste, maar tegelijkertijd de mooiste verandering van mijn leven. Het lot had bepaald dat ik er twee in één keer mocht ontvangen. Een tweeling mama zijn is intens, maar het brengt mij zoveel rijkdom. Zij zijn mijn spiegel. Mijn inspiratie. Mijn leerschool. Yoga heeft mij zoveel gegeven tijdens mijn zwangerschap, tijdens de kraamtijd, elke dag weer. Zij laten me leven. Voor hen sta ik elke dag op en is mijn zielsmissie nog zoveel duidelijker geworden; SPARKLES verspreiden!

What else?

Vind je me niet op de yoga mat? Er is (gelukkig!) meer dan yoga alleen! Ik houd van nieuwe plekken ontdekken (weg van de massa!), kokkerellen, altijd in voor een dansje, zingen, koffieleuten en nippen aan een goed glas rode wijn. Ik probeer iedere dag te doen waar ik blij van word! Ook dit zul je terugvinden in mijn lessen, waarbij ik de leukste plekjes afspeur om de yogabeleving compleet te maken!

Dit of Dat

TheeKoffie
StadStrand
OchtendglorieAvondrood
AutoFiets
OchtenglorieAvondrood
DrukteStilte
ZoetHartig
TVLezen
Essentiële olieSnacken
Handpan                            Gitaar
BuitenBinnen
VerrassenVerrast worden
WhatsappenBellen