Terug naar retreats

Yoga & Journal

Journalling als weg naar zelfkennis

Journalling is eigenlijk alles opschrijven wat je denkt, doet en voelt. Niets meer, niet minder. Schrijven kan letterlijk helen. Je neemt als het ware je eigen leven onder de loep. Je ontdekt jouw rollen, jouw thema’s, jouw patronen. Het laat jouw gedachten naar voren komen. Jouw blokkades. Door dit op te schrijven en dus helder te krijgen, is de eerste stap naar zelfkennis en een ‘vrijer’ leven. Een leven wat meer bij je past.

Levensgebieden

Deze middag geven we aandacht aan verschillende levensgebieden. Door schrijven kunnen we onszelf beter leren kennen, maar kunnen we ook achterhalen wat jouw levensdoelen zijn. Wat je zoekt in een vriendschap, in een liefde op in je werk. Deze mooie vraagstukken komen deze middag allemaal aan bod. Ik begeleid je graag door middel van fijne yoga houdingen, muziek en stiltes langs levensgebieden die voor jou op dit moment spelen. De locatie waarin zich dit alles mag afspelen is adembenemend; een yurt te midden van de natuur!

Verwenmiddag

Zie deze middag als een moment van bezinning. Een moment helemaal voor jou. Op een prachtige locatie omringd door weilanden, bomen en dieren hebben we alle tijd en ruimte om onszelf te zijn. Er zijn maximaal 8 plekjes, waardoor er aandacht is. Aandacht voor alles wat omhoog komt, aandacht voor elkaar. Tijdens het schrijven zullen er fijne oliën worden ingezet, welke je een zetje in een richting kunnen geven. En uiteraard, zorg ik voor allerlei heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, een feestje voor jouw mooi ZELF!

Informatie

 • Datum
  22/09/2024
 • Tijd
  13:00 - 17:00
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  Sisteryurt, Grootschermer
 • Deelnemers
  1/8
 • Prijs
  € 75,00
Boek deze les

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: