Terug naar retreats

Yoga & Breakfast

De fijnste start van de dag

Jouw strand yogales combineren met een verrukkelijk ontbijt? Wie wil dat nou niet?! Elke eerste zaterdagochtend van de maand zal ik samen met mijn vriendin Rosanne een vegan verrukkelijk ontbijt serveren. En dat alles, met de voetjes in het zand!

Twee liefdes

Yoga en ontbijten zijn voor ons beide één van de meest geliefde bezigheden. Dit idee lag dan ook al een tijdje op de plank! En deze zomer wordt het werkelijkheid. Word wakker met een heerlijke, zachte yogaflow waarna vegan traktaties op je wachten. Het ontbijtje wordt bereid met de heerlijkste essentiële oliën. Uiteraard mag een kopje thee en/of koffie hier niet bij ontbreken! Laat je verrassen, verwennen en jouw weekend kan niet meer stuk!

Hier wil ik bij zijn!

Het Yoga & Breakfast event is als combinatie te reserveren voor €25 per persoon. Heb je een Sparklynn rittenkaart? Dan kun je de les online reserveren en reken je enkel €10 af (contante) voor het ontbijt. Stuur mij uiterlijk 24 uur van tevoren een berichtje of je ook van het ontbijtje wilt komen genieten. Enkel de yogales volgen? Dat kan ook! Reserveer jouw plekje via het lesrooster.

Data Yoga & Breakfast

Noteer de volgende data alvast in de agenda:

Zaterdag 6 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 7 september

Informatie

 • Datum
  06/07/2024
 • Tijd
  09:30 - 11:30
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  Bergen aan Zee
 • Deelnemers
  2/20
 • Prijs
  € 25,00
Boek deze les

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: