Terug naar retreats

Sparklynn Green Winter Retreat

Yintertime!

Cocoonen & diepe rust

Deze verwenmiddag staat in het teken van de winter. Een periode van naar binnen keren en diepe rust. Het element dat bij de winter hoort is water, de organen die hiermee zijn verbonden zijn de nieren en de blaas. We maken een innerlijke reis, waarbij we opzoek gaan naar zuivering, wilskracht en onze levensenergie! Door de rust te nemen, te voelen en te ervaren kom je erachter waar je écht blij van wordt. Durf je diep te gaan?

In deze verwenochtend word je uitgedaagd mee te gaan in het ritme van de natuur, van het leven, van jouw ademhaling. We stimuleren de meridianen die in verbinding staan met onze nieren en blaas, het bindweefsel wordt gemasseerd, waardoor je spanning en oude emoties op diepere lagen in jezelf loslaat. Uiteraard houden we nog iets als verrassing, maar we zullen het lichaam letterlijk klaarmaken voor een heerlijk, verdiende winterslaap. Trek je maar langzaam terug, in jouw cocon.

Sparklynn & GREEN-MADE Essentiële Oliën verbinden en laten je onvergetelijke sensaties voelen tijdens deze unieke, warme knusse verwenochtend! Een ochtend inclusief verrassings-proeverij met een glas rode wijn. Alles is balans. Laat ons je meenemen in een oase van rust, op een verborgen, authentieke plek in Bergen. De yoga lessen zullen betoverend aanvoelen, met behulp van winterse geuren, kleuren & warme magie. We maken de donkere winter LICHT!

Sparklynn Green Winter Retreat bedraagt € 75,- per persoon is inclusief:

* Belevingsyogalessen & yogamateriaal op DE magnifieke locatie Berkeley in Bergen
* Essentiële Oliën workshop + roller & oliën t.w.v. € 25,- verzorgd door Math & Manon
* Koffie, thee & homemade lekkernij
* Vega winterproeverij + biologische glas wijn van ORGANIC FOOD
*…. Een middag om nooit te vergeten!

Informatie

 • Datum
  28/02/2021
 • Tijd
  14:00 - 18:30
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  Nesdijk 20H, Bergen
 • Deelnemers
  5/7
 • Prijs
  € 75,00

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: