Terug naar retreats

Sparklynn Green SPRING Retreat

Het is lente!

Deze verwenmiddag staat in het teken van de lente. Een periode waar we naar buiten gaan en we onze mannelijke, ondernemende yang energie gaan aanwakkeren. Volgens de Chinese vijf-elementen leer leeft men met eerbied voor het ritme van de natuur; ontstaan, groei, bloei, verval en afsterven.  Zodra het voorjaar aanbreekt, neemt het hout element aan kracht toe. Het element dat bij de lente hoort is hout. De lever (yin) en de galblaas (yang) zijn twee organen die bij het element hout horen. De lever is verantwoordelijk voor de vrije stroom van energie (Qi). De levert heeft als taak het lichaam te zuiveren, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Tijdens deze heerlijke verwenochtend staan we stil bij de kracht van dit orgaan, ruimen we onzuiverheden op, reinigen we het lichaam en geven we ons energiebalans een boost!

Ritme van de natuur

In deze verwenmiddag wordt je nieuwsgierigheid gewekt. Open staan om te leren. Te ontwikkelen en alles uit het leven te halen waar jij van gaat stralen. De lente is een periode van aarden, groeien en volledig tot bloei komen tot jouw mooiste versie van jezelf. Laat je meenemen in het ritme van de natuur, het leven, van jouw eigen ademhaling. We maken verbinding met onze adem; de plek waar zelfacceptatie ontstaat. Het recht om lief te hebben en bemind te worden. Uiteraard houden we nog iets als verrassing, maar we nemen je graag mee langs een innerlijke reis naar een rustige, een stille geest.

Verwenmiddag

Sparklynn & GREEN-MADE Essentiële Oliën verbinden tijdens deze verwenmiddag en laten je onvergetelijke sensaties voelen tijdens deze unieke, warme knusse verwenochtend! Een inspirerende lente ochtend inclusief vega lunch op idyllische plek in ’t groen in Bergen. De yoga lessen zullen betoverend aanvoelen, met behulp van voorjaarsgeuren, kleuren & pure magie. Na een middag vol inspirerende wijsheden, fijne zachte yoga lessen en olie weetjes sluiten we de dag af met een overheerlijke proeverij van vega hapjes en een goed glas wijn. Alles is balans!

Inclusief:

Sparklynn Green Spring Retreat bedraagt € 75,- per persoon is inclusief:
* Belevingsyogalessen & yogamateriaal op DE magnifieke locatie Berkeley in Bergen
* Essentiële Oliën workshop + roller & oliën t.w.v. € 25,- verzorgd door Math & Manon
* Koffie, thee & homemade lekkernij
* Homemade Vega proeverij + glas bijpassende wijn van Organic Food
*…. Een ochtend om nooit te vergeten!

Informatie

 • Datum
  28/03/2021
 • Tijd
  14:00 - 18:30
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  De Berkeley - Nesdijk 20H, Bergen
 • Deelnemers
  6/7
 • Prijs
  € 75,00

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: