Terug naar retreats

Sparklynn Green Autumn Retreat

Verstillen & loslaten

Herfst. Dit seizoen laat ons zien hoe mooi het is om dingen los te laten. De bladeren aan de bomen zie je geleidelijk veranderen van groen naar de mooiste herfstkleuren. Maar daarna, laten de bomen de bladeren los. De bladeren trekken zich terug. Worden stil. Om zo nieuwe energie op te doen voor weer een nieuwe cyclus – de lente! Hoe mooi is dat?

De herfst is een periode waarin we van heel yang (zomer) naar heel yin (winter) gaan. Een periode waarin we naar binnen keren, verstillen en loslaten. Net als in de natuur waar alles nu steeds stiller en minder uitbundig wordt, nodigen we je tijdens dit herfst verwenmoment uit om stil te staan bij wat jij écht voelt. Wanneer je stil bent en écht kunt voelen, is het makkelijker om zonder verwachting en oordeel, te luisteren waar jij écht blij van wordt. We gaan opzoek naar onze innerlijke magie, door middel van een reis langs al onze zintuigen.

Sparklynn & GREEN-MADE Essentiële Oliën verbinden en laten je onvergetelijke sensaties voelen tijdens deze unieke, warme herfst verwenochtend! Een ochtend inclusief overheerlijke vega lunch in een oase van rust, op een verborgen, authentieke plek in Bergen. De yoga lessen zullen betoverend aanvoelen, met behulp van herfstgeuren, kleuren & warme magie. We geven ons immuunsysteem de volledige aandacht.

Sparklynn Herfst Retreat is inclusief:
* Belevingsyogalessen & yogamateriaal op DE magnifieke locatie Berkeley in Bergen
* Essentiële Oliën workshop + roller & oliën t.w.v. € 25,- verzorgd door Math & Manon
* Koffie, thee & homemade lekkernij
* Vega lunch
* Persoonlijke aandacht, veilige omgeving en in een klein groepje (max. 7 personen)
*…. Een ochtend om nooit te vergeten!

Informatie

 • Datum
  31/10/2020
 • Tijd
  09:00 - 13:00
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  Nesdijk 20H, Bergen
 • Deelnemers
  7/7
 • Prijs
  € 75,00

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: