Terug naar retreats

Oil Winter Special

De tweede editie van ons unieke Oil special! Dit keer volledig in winterthema! Een hele dag vol workshops, muziek, hapjes, drankjes, yoga, inspiratie, verbinding, mooie mensen & meer… En dat alles op een geweldige (vernieuwde) locatie in Alkmaar. Hier wil je bij zijn…

Ayurveda & winter

Yay! We gaan plezier maken, onze creativiteit aanwakkeren en de vrijheid vieren! Een festival waarbij we voelen dat we leven; in GEUR en kleur! De workshops staan in het teken van Ayurveda en essentiële oliën. Je leert de over Indiase leer, de dosha’s, welke oliën horen bij dit seizoen, welke oliën gebruik je in de keuken? Een warme zaal waar een heerlijke Yin Yoga flow op ons wacht. Een rommelende buik? Maak je daar maar geen zorgen over! De heerlijkste chai’s, theetjes, snacks & lekkernijen worden voor je bereid. Aan het einde van de dag verzorgen we een warm gerechtje, zodat je met een heerlijk gevuld buikje en een grote glimlach de dag afsluit.

Programma

12:00u Warm welkom met sparkle Chai
12:30u Warme winteryin
13:30u Lekkers!
14:00u Ayurveda & winter
15:00u Workshops ronde I
16:00u Workshops ronde II
17:00u Vrouwencirkel: delen, dansen & verbinden
17:45u Afsluiting

Ja, daar wil ik bij zijn!

Een winterspecial, waarvoor we 30 exclusieve kaartjes hebben. Alles vindt plaats in de prachtige vernieuwde zalen van yogastudio Tree11 in Alkmaar. Het open haardje staat aan, de kaarsen branden. Een warm bad waar je bij wilt horen!

Helaas is restitutie niet mogelijk. Wel mag je je kaartje doorgeven, mocht je die dag verhinderd zijn.

Informatie

 • Datum
  27/01/2024
 • Tijd
  12:00 - 18:30
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  Terborchlaan 311, Alkmaar
 • Deelnemers
  17/30
 • Prijs
  € 75,00

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: