Terug naar retreats

Introductieles Essentiële Oliën

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën, ook wel etherische oliën genoemd, zijn de levensenergie van planten. Het zijn vluchtige, aromatische stoffen die worden gewonnen uit zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen, vruchten en andere delen van planten. Essentiële oliën ruiken precies naar het soort plant waar- van ze gemaakt zijn.

Wat kunnen de oliën voor je betekenen?

Wij Marlous en ik werken met zuivere, pure oliën van biologische herkomst. Het merk waar we voor staan heet DOTERRA en betekent letterlijk ‘geschenk van de aarde’. De oliën kunnen ondersteunend werken voor de gezondheid en op emotioneel vlak veel voor je betekenen. Sommige essentiële oliën kunnen verzachtend werken, reinigend of aardend en andere staan bekend om hun energie gevende, verkwikkende, verwarmende of vernieuwende eigenschappen. Elke olie brengt je naar een diepere laag in jezelf. Klaar voor deze mooie reis?

Ja, ik wil meer leren!

Wil je meer leren over de kennis van essentiële oliën? Dan is deze introductieles echt wat voor jou! Essentiële oliën zijn een prachtig geschenk van de natuur, maar zij vervangen nooit een arts! Ik deel graag mijn eigen ervaringen, onderbouwd met prachtige onderzoeksresultaten. Iedereen is uniek en heeft iets anders nodig, dat maakt het zo mooi. Geef je vandaag nog op en ontvang een gratis pepermunt sample!

Informatie

 • Datum
  23/04/2024
 • Tijd
  20:00 - 21:00
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  Jouw thuis
 • Deelnemers
  0/15
 • Prijs
  € 9,95

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: