Oproep! Samen Sparklynn!

Geplaatst op: 21 maart 2020 - door Lynn de Jongh.

Lieve familie, vrienden, kennissen en yogi’s,

Stralen, willen we allemaal. In goede en minder goedetijden. Nu ook de verzorging -en verpleeghuizen zijn gesloten voor bezoek, wilik me samen met jullie hard maken voor de eenzame en toch ook angstige ouderen.Om hen een steuntje in de rug te bieden, te laten bewegen en te laten weten datwe aan ze denken heb ik een actie op touw gezet!

Voor slechts € 3,95 kun je een ontspannen online stoelyogales bij me kopen. Deze les is speciaal gericht aan de ouderen onder ons, maarook heel fijn voor mensen die nu veel thuiswerken onder vaak niet al te juisteomstandigheden voor nek en rug. De oefeningen zijn dus voor iedereen en kunnenop ieder gewenst moment van de dag worden gedaan!

Naast dat we de ouderen laten bewegen, stuur ik voor dit bedrag een persoonlijk, handgemaakt kaartje vanuit jouw naam. Deze komt aan bij iemand, die dit nu op dit moment onwijs kan waarderen. De kaarten zijn met veel liefde gemaakt door Studio Klaproos en te koop bij de leukste cadeauwinkel van Alkmaar, WAAR. Naast jezelf deze les te gunnen, aan de ouderen te denken, steun je ook nog eens de kleine ondernemer.

Doneer nu jouw € 3,95 naar NL64INGB0797816399 t.a.v. L. deJongh met vermelding van jouw naam en e-mailadres. Ik zorg er dan persoonlijkvoor dat de kaart wordt voorzien van een vrolijke tekst en jouw naam.

Iedereen in beweging!

Samen stralen. Samen Sparklynn!

Deel dit bericht: