Terug naar retreats

Terug naar JeZELF middag Retreat

Zomaar zijn

Een hele middag voor jezelf. Vaak geen tijd. Eerst zij, dan jij. Geen energie. Een middag waar je alleen hoeft te zijn. Niets moet. Alles mag. Een moment waarin je mag voelen. Mag zien. Ruiken. Horen. Proeven. Zomaar zijn. Een heerlijk dag waarin ik je in de watten zal leggen. Je zal verrassen. Verwennen. En jij alleen maar mag ontspannen.

Zomaar Zijn
Zomaar Zijn

Ga je mee op reis?

Ik neem je mee graag mee op een belevingsreis, waar ontspanning centraal staat. Een hele middag echt voor jezelf. Om op te laden, bij te komen en misschien wel weer die kalmte in jezelf kunt voelen. Voor mama’s, voor vrouwen, voor jou. Want wie ben jij? Wie ben jij echt zonder het label ‘mama’, ‘verzorgster’, ‘partner’, ‘zus’, ‘werknemer’ of ‘onderneemster’? Wie wil je zijn? Waar word jij écht blij van? Durf jij deze reis te maken? Met zorg heb ik een programma samengesteld met zachte yoga oefeningen, ademwerk, geuren, kleuren, schrijfopdrachten en nog veel meer verrassingen! Ga je mee op reis?

Programma

Yoga, massages, geuren, schrijfopdrachten, de natuur in, iets maken, meditaties, ademen, muziek & meer!

Aanmelden

Gun jezelf deze time-out, om terug te keren naar jezelf. Om vanuit daar met helderheid, weer beslissingen te kunnen maken, te zorgen en aan te staan wanneer dat moet. Het terug naar JeZELF retreat is de mooiste gift aan jezelf, voor je ZELF. Meld je aan via deze pagina en reserveer één van de 10 plekjes. VOL = VOL. De eerste vier aanmeldingen krijgen van mij een sprankelend cadeautje!

Informatie

 • Datum
  26/11/2023
 • Tijd
  13:30 - 18:30
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  De Berkeley, Bergen (NH)
 • Deelnemers
  7/10
 • Prijs
  € 75,00

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: