Terug naar retreats

Terug naar JeZELF Mama Retreat

Zomaar zijn

Een hele middag voor jezelf. Vaak geen tijd. Eerst zij, dan jij. Geen energie. Een middag waar je alleen hoeft te zijn. Niets moet. Alles mag. Een moment waarin je mag voelen. Mag zien. Ruiken. Horen. Proeven. Zomaar zijn. Een heerlijk dag waarin ik je in de watten zal leggen. Je zal verrassen. Verwennen. En jij alleen maar mag ontspannen.

Zomaar Zijn
Zomaar Zijn

Ga je mee op reis?

Ik neem je mee graag mee op een belevingsreis, waar ontspanning centraal staat. Een hele middag echt voor jezelf. Om op te laden, bij te komen en misschien wel weer die kalmte in jezelf kunt voelen. Voor mama’s, voor vrouwen, voor jou. Want wie ben jij? Wie ben jij echt zonder het label ‘mama’, ‘verzorgster’, ‘partner’, ‘zus’, ‘werknemer’ of ‘onderneemster’? Wie wil je zijn? Waar word jij écht blij van? Durf jij deze reis te maken? Met zorg heb ik een programma samengesteld met zachte yoga oefeningen, ademwerk, geuren, kleuren, schrijfopdrachten en nog veel meer verrassingen! Ga je mee op reis?

Programma

13:30 – 14:00u Aankomen & landen
14:00 – 15:30u Cacao ceremonie met zachte yogaflow
15:30 – 16:00u Lekkers
16:00 – 17:00u Stiltewandeling met geurbeleving
17:00 – 18:00u Yoga Nidra special
18:00 – 18:30u Afsluiten

Aanmelden

Gun jezelf deze time-out, om terug te keren naar jezelf. Om vanuit daar met helderheid, weer beslissingen te kunnen maken, te zorgen en aan te staan wanneer dat moet. Het terug naar JeZELF MAMA retreat is de mooiste gift aan jezelf, voor je ZELF. Meld je aan via deze pagina en reserveer één van de 10 plekjes. VOL = VOL.

Informatie

 • Datum
  24/09/2023
 • Tijd
  13:30 - 18:30
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  Sisteryurt, Grootschermer
 • Deelnemers
  8/10
 • Prijs
  € 75,00

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Yogareeks: We are nature (start september)

Strandyoga

Yogareeks: We are nature

Deel dit evenement: