Terug naar retreats

Retreat aan zee

Een dag met jezelf. Een dag aan zee.

Ergens tussen duin en zee bevindt zich een parel. Een parel van een plek. De Laguna is een magische locatie waar jij kunt zijn en al je gedachten aan de zee kan overgeven. Regen of wind. Zon of dauw. Elk seizoen vertelt hier zijn verhaal. Een verhaal die jij mag schrijven. Een dag met jezelf. Een dag aan zee. Ga je met ons mee?

Laguna

Ontspanning

Een samenwerking waar ik al een hele lang tijd naar uit kijk. Marlous van Inside Yoga en ik nemen je mee in een fijne Yin herfst energie, waarbij we je volledig in de watten zullen leggen. We duiken de stilte in, gebruik alle natuurelementen en zetten die heerlijke herfstachtige oliën in voor ultieme ontspanning. Na deze dag zal alles zijn vertraagd. Is er ruimte voor helderheid, zachtheid en komt de pure jij weer naar voren.

Retreat aan zee

Hoe ziet deze dag eruit?

Na een heerlijke wandeling langs duin en zee ontvangen we je rond 10:00 uur met open armen. Jij genietend van een kopje koffie of thee, kun je langzaam aarden. Je plekje innemen. Rond de klok van 10:30 uur starten we met een heerlijke, cacao ceremonie in combinatie met een rustige ochtendflow. Zacht, slow en voor ieder niveau. De flow zal worden begeleid door de fijnste essentiële oliën. Jouw eerste introductie in de kracht van de natuur! Na een overheerlijke lunch, gaan we naar buiten. Naar buiten om ons hoofd lekker leeg te maken en de lunch te laten zakken. De middag zal worden gevuld met ME TIME en een heerlijke workshop – je eigen herfstroller maken! De dag sluiten we af met een zelfliefde Yin Yoga Nidra sessie. Uiteraard houden we nog wat verrassingen voor je in petto!

Uitzicht Laguna

Hier wil ik bij zijn!

Een dag die je nooit zult vergeten! Of je nu beginnend yogi ben, een gevorderd talent of misschien wel een onderneemster opzoek naar inspiratie? JIJ bent welkom! Meld je nu aan nu en verzeker jezelf met één van de 12 plekjes! De eerste 4 aanmeldingen ontvangen van ons een SPARKLE cadeautje!

Klik hier voor alvast een sprankelend voorproefje van de locatie!

Informatie

 • Datum
  08/10/2023 - 08/10/2023
 • Tijd
  10:00 - 17:00
 • Docent
  Lynn de Jongh
 • Locatie
  De Lagune, Camperduin
 • Deelnemers
  9/12
 • Prijs
  € 150,00

Neem jouw lespakket naar keuze

Online Gentle Yin Flow

Yoga rittenkaart (75 minuten)

Zwangerschapsyoga (60 minuten)

Deel dit evenement: